Skip to Content

شناسه : 35245734
به همت شبکه بهداشت شهرستان صورت گرفت


به همت شبکه ی بهداشت و درمان، جلسه آموزشی با موضوع تغذیه سالم با حضور جمعی از طلاب در محل حوزه علمیه حضرت امام صادق (علیه السلام) شهرستان اردکان برگزار شد.

به گزارش اردکان گویا به نقل از وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان؛ در طی این جلسه کمالی، کارشناس تغذیه بیمارستان ضیایی اردکان درخصوص اهمیت تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری ها صحبت کرد و گفت: تغذیه یعنی رساندن مقادیر مناسب مواد غذایی به بدن به طوریکه اصل تنوع و تعادل مورد توجه قرار گیرد. یعنی از همه گروه های غذایی و طبق واحدهای مورد نیاز استاندارد مصرف شود.

وی با اشاره به گروه های غذایی و میزان استاندارد مصرف آنها، گفت: از گروه نان و غلات 6 تا 11 واحد، گروه سبزی ها 3 تا 5 واحد، میوه ها 2 تا 4 واحد، گروه گوشت 2 تا 3 واحد، گروه لبنیات هم 2 تا 3 واحد در روز مصرف شود و از حذف خودسرانه هر یک از گروه ها خودداری شود چون هر یک بر نوعی تأمین کننده مواد مغذی برای بدن هستند.

وی افزود: از گروه متفرقه که شامل چربی، روغن ها و شیرینی هاست بدلیل داشتن انرژی و کالری زیاد و مواد مغذی کم، به میزان کمتری مصرف شود.

در پایان جلسه ضمن بیان اهمیت هر یک از گروه های غذایی در سلامت بدن به سئوالات حاضرین نیز پاسخ داده شد.






آخرین عناوین آخرین عناوین